Selectează o Pagină

Experți în terenuri sportive

naturale  |  HIBRIDE  |  artificiale

Construcție

TERENURI SPORTIVE NATURALE

Tratăm fiecare proiect cu seriozitate și ne asigurăm ca suprafețele să reziste provocărilor ulterioare de uzură. Este suprafața cea mai apreciată și cea mai utilizată  pentru găzduirea meciurilor și competițiilor oficiale.

Construcție

TERENURI SPORTIVE ARTIFICIALE

Echipa Sportsfields s-a specializat de-a lungul timpului în  în ceea ce privește construcția terenurile sintetice/artificiale, reușind să obțină rezultate spectaculoase. 

CONSTRUCȚIE

TERENURI SPORTIVE HIBRIDE

Gazonul hibrid este o suprafață  care asigură cea mai bună armonie între gazonul natural și cel artificial. Aceasta a apărut din necesitatea de utilizare a suprafețelor cu gazon natural într-un mod mai intens.

Întreținere

TERENURI SPORTIVE NATURALE

Beneficiem de cele mai performante utilaje și de un know-how susținut pentru a va garanta păstrarea terenului în cele mai bune condiții de utilizare. Gazonul natural necesită o întreținere atentă, acesta având un număr ridicat de cerințe.

ÎNtreținere

TERENURI SPORTIVE ARTIFICIALE

În funcție de intensitatea de uzură a unui teren ce este prevăzut cu gazon artificial,  trebuie stabilită frecvența realizării operațiunilor pe teren, astfel încât suprafața să rămână una optimă.

REAMENAJARE

TERENURI SPORTIVE NATURALE

În funcție de natura și gradul problemei, specialiștii noștri vor decide care sunt procedurile necesare, menite să transforme sistemic un teren, făcându-l să fie din nou gata pentru a găzdui antrenamentele și jocurile echipelor.

contact

+40 728 330 574

office@sportsfields.ro

Str. Izbiceni no.84, Sector 1, Bucharest.

Send a message

13 + 12 =