Selectează o Pagină

reamenajare terenuri sportive naturale

SOluții moderne, inovative

necesitatea reamenajării

În funcție de natura și gradul problemei, specialiștii noștri vor decide care sunt procedurile necesare, menite să transforme sistemic un teren, făcându-l să fie din nou gata pentru a găzdui antrenamentele și jocurile echipelor .

Pentru terenurile ce prezintă un gazon îmbătrânit sau care se află într-un stadiu accentuat de degradare, regenerarea reprezintă soluția salvatoare. În această etapă, se va realiza procedura de decopertare a suprafeței vechi de gazon, îmbunătățirea substratului, nivelarea acestuia iar în final refacerea gazonului fie prin semănat fie prin montarea rulourilor de gazon.

Există însă cazuri în care procedurile ar trebui să fie executate la un nivel mult mai avansat,atunci când infrastructura terenului prezintă probleme.

Reamenajare TEREN

Arena Nationala

Cu o experiență de 20 de ani în domeniu, am participat la proiecte sportive importante, ducându-le cu profesionalism la bun sfârșit.

ETApele de reamenajare a unui teren de sport

ELIMINAREA SUPRAFEȚEI DEGRADATE 

ÎMBUNĂTĂȚIREA ȘI NIVELAREA SUBSTRATULUI 

INSTALAREA SUPRAFEȚEI NOI

REAMENAJARE TEREN ARENA NAȚIONALĂ PENTRU FINALA EUROPA LEAGUE

În mai bine de 20 ani de când echipa noastră profesează în acest domeniu, au fost destul de multe situații în care s-a cerut amenajarea sau reamenajarea terenurilor sportive, unele proiecte fiind mai complexe decât altele.
Pe parcursul timpului am dat dovadă de profesionalism, participând la schimburile de gazon de pe Arena Națională, cel mai important având loc în anul 2012 în parteneriat cu firma S.T.R.I din Marea Britanie pentru găzduirea Finalei Europa League.

contact

+40 728 330 574

office@sportsfields.ro

Str. Izbiceni no.84, Sector 1, Bucharest.

Send a message

4 + 4 =