Selectează o Pagină

SUNTEM O ECHIPĂ DE PROFESIONIȘTI

ÎN CONSTRUCȚIA, ÎNTREȚINEREA ȘI REAMENAJAREA TERENURILOR SPORTIVE

7

Despre noi

Înființată în anul 2000, societatea noastră este una din principalele companii din România specializate în construcția și întreținerea terenurilor de sport.

Pe parcursul celor 20 de ani am acumulat o experiență vastă și ne-am creat parteneriate puternice cu principalele companii ce se ocupă de realizarea și distribuția produselor și echipamentelor destinate gazonului.

Soluțiile și calitatea lucrărilor noastre ne recomandă. Sports Fields, sub îndrumarea S.T.R.I (Sports Turf Research Institute) din Marea Britanie, a realizat schimbarea substratului și a suprafeței de joc de pe Arena Națională în vederea pregătirii terenului pentru Finala Europa League din 2012.

Echipa Sports Fields s-a ocupat de schimbarea suprafeței naturale cu una hibridă de pe Stadionul Arena Națională și de întreținerea noii suprafețe pe perioada EURO2020.

construcție teren hibrid 

”Arcul de Triumf”

Folosim personal calificat si utilaje moderne  în etapele construcției suprafeței cu gazon hibrid.

ÎNLOCUIREA GAZONULUI 

În timp record

Reprezentanți ai companiei noastre participă anual la congrese internaționale, unde are loc un schimb de informații referitoare la noile produse,  noile tehnologii dar și de problemele ce pot surveni la nivelul gazonului în stadioanele din ce în ce mai închise .

Astfel, echipa noastră dispune de un know-how susținut, mereu în dezvoltare, capabilă să obțină cele mai bune rezultate.

Pentru ca și calitatea terenurilor din Romania să țină pasul cu cele din Europa, investim anual în achiziționarea celor mai moderne utilaje.

Suntem una dintre puținele firme din România ce dispun de tot echipamentul necesar pentru înlocuirea suprafeței de gazon într-un timp RECORD.

contact

+40 728 330 574

office@sportsfields.ro

Str. Izbiceni no.84, Sector 1, Bucharest.

Send a message

8 + 12 =