Selectează o Pagină

Construcție terenuri sportive artificiale

Solutii profesioniste, durabile

Caracteristici

 • Un grad ridicat de durabilitate în faţa condițiilor meteorologice nefavorabile;
 • Utilizarea acestora chiar şi în situații extreme de temperaturi şi precipitații;
 • Întreținerea destul de avantajoasă din punct de vedere financiar;

Etapele construcției unui teren artificial

Echipa Sportsfields s-a specializat de-a lungul timpului în construcția de terenuri sintetice/artificiale, reușind să obțină rezultate spectaculoase. Este important de precizat faptul că terenurile sintetice necesită o  mentenanță specială, astfel încât suprafața să se păstreze în condiții optime pentru o perioadă cât mai lungă de timp.

1

DECOPERTAREA TERENULUI

Are loc eliminarea substratului existent pentru a fi înlocuit cu unul ce garantează o drenare bună a apei .

2

CONSTRUCȚIA SISTEMULUI DE DRENAJ

Ajută la eliminarea surplusului de apă și la păstrarea unei suprafețe uscate. Lipsa sistemului de drenaj în anumite condiții meteorologice nefavorabile poate duce la suspendarea desfășurării evenimentelor sportive.

  3

  CONSTRUCȚIA SISTEMULUI DE IRIGAȚIE

  Pentru păstrarea terenului pe parcursul verii în condiții cât mai bune de utilizare, este necesar un sistem de irigație.

  4

  REALIZAREA INFRASTRUCTURII ȘI NIVELAREA SUPRAFEȚEI

  Infrastructura terenurilor sintetice are la bază utilizarea unor straturi de piatră concasată de diverse sorturi. Acestea sunt așezate conform proiectului, la final având loc o nivelare cu ajutorul unui greder cu laser. Nivelarea se va realiza în pante pentru facilitarea scurgerii apei.

  5

  INSTALAREA SHOCK-PADULUI

  Shock-padul reprezintă un strat de amortizare se ce poate instala sub mocheta de gazon sintetic pentru a oferi mai multă siguranță și confort jucătorilor. Acesta se găsește într-o gamă variată de grosimi, materiale și forme.

  6

  MONTAREA MOCHETEI

  Constă în întinderea mochetei de gazon sintetic, realizarea lipiturilor și dungilor terenului. Totul se realizează cu atenție și precizie pentru obținerea celui mai bun rezultat.Oferim o gamă variată de mochete sintetice, atât pentru cele de agrement , cât și pentru cele profesionale cu certificări Fifa Quality și Fifa Quality Pro.

  7

  AȘTERNEREA INFILL-ULUI

  Înainte de utilizare este foarte important ca infill-ul sa fie așternut in mod uniform pe întreaga suprafață a terenului. Lucrarea este realizată mecanizat prin intermediul unui distribuitor a cărei cantitate de material împrăștiat pe unitatea de suprafață este controlată.Pentru mocheta destinata terenurilor de fotbal se utilizează un infill format dintr-un strat de nisip, peste care vine așezat un strat de granule.Distribuim granule SBR perfecte pentru terenurile artificiale, de cea mai buna calitate, fără impurități.

  8

  INSTALAREA ACCESORIILOR

  Urmează montarea accesoriilor terenului în funcție de tipul de sport ce urmează a fi practicat.

  contact

  +40 728 330 574

  office@sportsfields.ro

  Str. Izbiceni no.84, Sector 1, Bucharest.

  Send a message

  8 + 9 =