Selectează o Pagină

EURO 2020

condiții excelente

Încredere

După găzduirea Finalei Cupei UEFA din 2012 de pe Arena Națională, Sports Fields este singura firmă de acest profil din România ce a participat la organizarea unui Campionat European de Fotbal.

Sports Fields a fost direct implicată în găzduirea meciurilor organizate la București din cadrul EURO2020, unul dintre cele mai importante evenimente sportive la nivel mondial.

GĂZDUIREA A 4 MECIURI EURO 2020

Pentru a se asigura de experiența și de capacitatea echipei Sports Fields, încă cu doi ani înainte de începerea EURO 2020 , UEFA și S.T.R.I  a supervizat modul de lucru și rezultatele programului de mentenanță aplicat.

Cu 3 luni înainte de începerea Campionatului European de Fotbal EURO2020, Sports Fields s-a ocupat de furnizarea, montarea și întreținerea noului gazon hibrid pe toată durata evenimentului.

Începând cu data de 13 Iunie pe Arena Națională s-au disputat 4 meciuri în cadrul EURO 2020, dintre care

Austria- Macedonia de Nord (Faza Grupelor)

Ucraina-Macedonia de Nord (Faza Grupelor)

Ucraina- Austria  (Faza Grupelor)

Franța- Elveția   (Șaisprezecimi)

Întreținere Stadionul Arcul de Triumf

Pe tot parcursul evenimentului  Stadionul Arcul de Triumf  a fost folosit ca bază de antrenament pentru echipele Ucrainei, Austriei și Franței.

Terenul cu suprafața hibridă ranforsată, construit de echipa noastră, a rezistat presiunii antrenamentelor,  păstrându-se în condiții optime pe toată durata evenimentului.

Creând cele mai bune condiții pentru desfășurarea meciurilor pe întreaga perioadă a Campionatului European de Fotbal EURO2020 , echipa Sports Fields a dat dovadă de profesionalism, nivelul de calitate al gazonului fiind foarte apreciat.

contact

+40 728 330 574

office@sportsfields.ro

Str. Izbiceni no.84, Sector 1, Bucharest.

Send a message

12 + 9 =